ListenTheCook - zenésevősmulatság

ListenTheCook - zenésevősmulatság

Helyzetértékelő passzusok, illetve: Mi várható a közeljövőben?

2016. október 06. - listenthecook

Képzeld, úgy szalad az idő, hogy észre se vettem:

Már egy hónapja fut ez a blogos őrület! Igaz, szűkös időm miatt nem tudok szolgálni nektek napi egy igényes poszttal, azonban harcolok azért, hogy legyen legalább 2-3 poszt/hét. Szeretnék neked sok boldogságot, szórakozást, kacagást, érdekes híreket-gondolatokat, pityergést és őszinte tartalmat átadni ezentúl is.

A fentieket sulykolva megosztom veled a terveimet a jövővel kapcsolatban.

Kezdem a legérdekesebbel és egyben legmitikusabb témával. Komoly munkában vagyok egy projekttel kapcsolatban, ami valószínűleg gyökerestül meg fogja változtatni az életemet. Agyalás, kreatív ötletelgetés, brainstormolgatás önmagammal, illetve, ha van rá partner: cimborákkal. Demo videó felvételek történtek meg egy hete és eszméletlen izgalomban vagyok ennek kapcsán és megkezdődtek a szkriptírási munkálatok is. Nem akarok túl konkrét lenni, hogy nagyobb legyen később a meglepetés, ezért csak egy sokat mondó werk-képet osztok meg veled. Itt zajlott a vidámság eddig főzéseim, sütögetéseim kapcsán, illetve itt fog történni a csoda a jövőben.

konyha_1.jpg

Második: kísérletezések zajlanak épp!

Méghozzá kaja ügyben. A napokban fejlesztek egy - még talán kevesek által kóstolt - ételremeket, melyet úgy hívnak: MeatMuffin with Cheesefun! Ez egy különleges muffin típus lesz, valószínűsítem, hogy már próbáltál édes ízvilágú muffint életedben. Talán sósat, viszont még nem. 

Mi lesz benne? Csak olyan összetevők, amik jómagamat is elvarázsolnak! Bacon, hús, sajt, piritós kockák. Az alfa verzió nem sikerült sajnos túl szépre, ezért még lefotózni sem mertem. Az ízvilág viszont ígéretes, alig várom, hogy másodszorra is legyártsam a művet (remélhetőleg baráti kinézettel). A sajtszósz drámai elkészülését viszont megosztom veled, remélem, választ tudok adni neked a sajtszószokkal kapcsolatos vágyaidra!

Cheese sauce is on the way #cheese #sauce #cheesesauce #meatandcheesemuffin #listenthecook #foodporn #apeyandthepea

Marcell Fenyves (@listenthecook) által közzétett videó,

3: Lesznek érdekfeszítő tartalmak a jövőben!

Egyedi témájú, barátságos, családias környezetben megrendezett interjúk várhatóak zenekari témában. Első célpontom lesz a Sorbonne Sexual, a budapesti és debreceni fennhatósággal rendelkező, őszinte underground posztalternatív-textcentrikus banda. 

Előzetesen, amit tudnod kell róluk: Október 13-án fellépnek a kultikus Kuplung szórakozóhelyen, Budapest szívében. Event itt (ingyenes egyébként + a kiváló Jáde Nyúl itt tartja a lemezbemutató koncertjét!): https://www.facebook.com/events/1075433075877325/

Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, idepasszintom a zenekar legújabb felvételét, az ígéretes című Karvit Dourgalt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://listenthecook.blog.hu/api/trackback/id/tr8711775331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása