ListenTheCook - zenésevősmulatság

ListenTheCook - zenésevősmulatság

Hogyan olvasd ezt a blogot? ^^

2016. szeptember 02. - listenthecook

Tökre izgulok, miközben írom ezeket a sorokat...

Szeretném, ha lehető legjobban átéreznéd azokat a dolgokat, amiről írok neked. Ez most vedd úgy, mint egy őszinte vallomást. 

Mindenek előtt, kérlek, indítsd el ezt a csödát:

 

 

Beszélsz egy hozzád igazán közel álló emberhez.

Legyen a barátnőd vagy a barátod. Legeslegjobb cimborád vagy pedig édesanyukád. Általában szeretnéd, hogy az üzenet, amit oly nagy gonddal formálsz meg az elmédben és amit oly fontosnak találsz, átérjen más buksikba, hallgató-értő fülekre találjon.

Én is ezt szeretném.

Azért írom ezt a blogot, hogy információt, érzést, élményt adjak át neked, a Tisztelt Olvasónak.

És ezt szeretném a lehető legmagasabb színvonalra emelni. Mivel egy részben zenei blogot olvasol, ezért valószínűnek tartom, hogy szeretsz zenét hallgatni. Ezt a pompás szokásodat akkor se felejtsd el, hogyha az én soraimat olvasod.

Ezért is kértelek meg a posztom első soraiban, hogy indítsd el az 'M83 - Reunion' című remekművének remixét, hogy igazán parádésan teljen ez a pár perc, míg olvasod ezeket a kusza gondolatokat. Remélem, nem sértettelek meg azzal, hogy ráderőltettem szűkös szabadidődben azt, hogy az általam ajánlott muzsikát hallgasd. Bízok benne, hogy tényleg elindítottad az M83 kulináris művét, egy különleges esszenciát adva blogolvasásodnak és abban is, hogy tetszik a nóta. 

Nem lenne értelme továbbolvasnod, hogyha nem indítottad el.

Amennyiben elindítottad és a zenemű hallgatása közben olvastál tovább, eszméletlen örömet szereztél nekem. Ugyan nem tudhatom, hogy ez tényleg bekövetkezett-e, de úgy gondolom, az univerzum majd visszaigazol mindent.

Az elkövetkezendő párszáz blogposzt egy kedves, vagy, ha éppen nem kedves, de jelentőségteljes zenei művel fog indulni. Kérlek, minden esetben kattints a lejátszó gombra MÉG A POSZT ELOLVASÁSA ELŐTT, hogy a blogbejegyzéshez illeszkedő hangulatba kerülj és élj át valami különlegeset, érzelmekkel telit, meghatározót vagy éppen őrületeset, esetleg értelmetlent. Szeretném, ha az üzenetem minden része átjutna hozzád.

Megértésedet köszönöm és remélem még sok szép pillanatot fogunk ezen a blogon átélni.

Kérlek soha többet NE térj vissza, amennyiben semmibe veszed mondanivalómat és nem fogadod meg jó szándékú tanácsomat.

via GIPHY

A bejegyzés trackback címe:

https://listenthecook.blog.hu/api/trackback/id/tr2511672110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSzolon 2016.09.03. 11:43:41

Régóta vártunk egy ilyen üde színfoltra a magyar blog világában! Várjuk a további humoros és egyben elgondolkodtadó bejegyzéseket!
Üdv: egy olvasó.

DrSzolon 2016.09.03. 11:46:11

@DrSzolon: u.i. Elnézést a helyesírási hobáert!!

listenthecook 2016.09.03. 13:29:51

@DrSzolon köszönöm szíves visszajelzésedet, a nyelvi hibáktól pedig eltekintek.
Üdv: Listen, a szakács
süti beállítások módosítása