ListenTheCook - zenésevősmulatság

ListenTheCook - zenésevősmulatság

Tegnapi kalandozások egy borfesztiválon ^^

2016. szeptember 04. - listenthecook

Megvan a szemed előtt egy casual falunap?

Sétálsz az édes szülőfalud kanyargós vagy éppen vonalzóegyenes utcácskáin. Egyelőre még nem vetted meg az első alkoholos italodat, gondoltad még azért először körbenézel józan tekintettel a helyszínen.

Teljesen kifordult magából a falu. Átirányították a közlekedést, az egyik utca halálzsúfolt lett az emberekből, a másik utca összeszottyadt a tülekedő autóktól. Elfordítod a tekinteted a túlzó dekorációról, zavarodban köhintesz egyet, nem akarod, hogy egy utcai árus is szemkontaktust létesítsen veled. Nem tudod merre menj, mert mindenfele van MINDEN. Csak éppen az nem, amit keresel. 

Végre találsz egy megfelelő bort egy őstermelőtől

Mosolyogva csavargatod lefele a kupakot a műanyag üvegről, mert tudod, hogy most nem számít a külcsín, fesztivál van, az utcai árusok nem fognak üvegekkel bajlódni. Különben is, nem mindegy? Úgy is a gyomrodban végzi. Azok a formák, akik erős gazdagtripben vannak, majd helyetted teljesítik a kötelességet, s bemennek a legvadabb divat borászhoz megvenni 12 db ezresért a fél literes, überdizájnolt csomagolású italremeket. 

Becsiccsentesz a cimboráiddal/barátnőiddel és megbeszélitek, hogy akkor már megnézitek az egyik országosan ismert fellépőt a főtéren felállított színpadon. Miért ne? Csak jó lesz. Hátha nem lesz hakni, hátha komolyan veszik a közönséget, hátha odateszik egy kis erőbedobással magukat. 

Amikor meglátod, hogy egy felállított hangládán, a valaha látott leglezserebben üldögél az énekes-gitáros és a basszeros is...

via GIPHY

A közepes fröccs mámorító hatása megteszi a magáét. Vidáman bólogatsz, csápolsz, tapsolsz az elképesztően szégyenteljes haknira, és már rég elfelejtetted, hogy mit gondoltál fél órával azelőtt.

Megunjátok a "koncertet", újratöltötök alkoholból, kerestek valami harapnivalót is.

Lihegtek az édességpultra...

via GIPHY

Röhögtök a kellemetlen összeállításokon a sarki kisboltban, amikor meguntátok a bort egy borfesztiválon és vesztek egy ászokat...

via GIPHY

 

Ugye, hogy neked is volt már ilyen élményed?

Rohadtul nem hiszem el, ha nem. Legalábbis jelentős dolgokból, életérzésből maradtál ki eddig, hogyha nem látogattál el eddig ilyen belterjes falunapra, borfesztiválra, szalonnafesztiválra, chilifesztiválra, kolbászfesztiválra és még sorolhatnám, de nem teszem.

ELŐZŐ ÍRÁSOMBAN EMLÍTETTEM, hogy tervben volt egy kedves jó barátommal, hogy lenézünk a kellemes Budafoki Borfesztiválra. Végül ő offolta a programot, helyette mást választottam utazótársamnak.

borfeszt2.jpg

Az előzőkben leírtakkal ellentétben, egészen barátságos volt a dínomdánom.

Mind a helyszín, mind a programok egészen szórakoztatók voltak. Jől éreztem magam. (-:

Még a Freddie koncert is egészen mulatságos volt. Már vártam, hogy megtekinthessem a produkcióját, egy cimborám mániákus Rising Star néző és említette nekem egyszer, hogy tehetséges a srác. Meg persze megnyerte A Dal döntőjét is. Felkapott ifi sztár, előtte áll az élet, éppen mostanában robbant bele a sóbizniszbe. 

Sejtettem, hogy nem a csavart-kolbászos, dús-zöldséges szendvicsekért jött fellépni (fúú, kurvafinom volt egyébként).

via GIPHY

Pénzért zenél ő is. Nyers lenne a performanszát olyan szóval becsmérelni, hogy hakni, de na. Hát ez az igazság, ha minden egyes szám tapsoltatással és "na gyertek!"-kel kezdődik és végződik. Elszomorodtam, amikor tudatosult bennem, hogy nem látott az ifjú titán semmit a közönségből, csak pénzkötegeket. )-:

via GIPHY

Következő évben visszatérek, ha nem is Freddie koncertre..., kaják, piák, hangulatok finomak voltak, és végül is, ez a lényeg egy borfesztiválon.

Bocsi, hogy nem folytattam a múltkori történetet, de közbe vágott ez a kis esemény. Ígérem, mindenre időben sor kerül és megtudod a sztori végét hamarabb, mint gondolnád.

A bejegyzés trackback címe:

https://listenthecook.blog.hu/api/trackback/id/tr3511675195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSzolon 2016.09.04. 15:16:56

Micsoda választék az édességpulton! Ezt nevezem!

listenthecook 2016.09.04. 17:11:38

@DrSzolon kedves érdeklődésére reagálnék egy kis fordulattal: sajnos nem tudtam felvételre csalni a jelenséget, de hölgyek részéről is igen széles volt a választék!
süti beállítások módosítása